coaching inbegrepen

coaching inbegrepen

Coaching staat bij ons op de eerste plaats

We zijn bewust kleinschalig; zo garanderen we persoonlijke aandacht. Of je nu wilt afvallen, je conditie wilt opbouwen of je klachten wilt verminderen: jouw doel is belangrijk voor je. We helpen je te bepalen wat je wilt en wat echt haalbaar voor je is. We maken binnen ons stappenplan een opzet die jij in zes weken kunt volgen. Volhouden is het belangrijkst, dus wij steunen jou.

Professionele begeleiding

Natuurlijk zijn wij als medewerkers van StepFit goed opgeleid. Wij weten hoe we de apparatuur voor jou moeten instellen en jou het beste kunnen begeleiden naar het maximale resultaat bij deze behandelmethode. Ons advies: begin met een kuur van zes weken om snel een goed begin te maken. Kies daarna voor een onderhoudsabonnement. Kijk voor de mogelijkheden bij “Prijzen”. En: je mag eerst gratis komen uitproberen!

Gezonde en verantwoorde voeding

Gezond en verantwoord eten is onmisbaar als je af wilt vallen. Ook hierin hebben wij ons gespecialiseerd. Kom je bij ons, dan geven we voedingsadvies en helpen we je om je een gezond eetpatroon aan te wennen.

Met raad en daad staan wij je terzijde!

JA IK HEB INTRESSE