Eerst gratis uitproberen

Eerst gratis uitproberen

Voor al onze nieuwe klanten geldt:

je krijgt een gratis intake en je mag binnen één week drie keer gratis komen om de behandeling uit te proberen. Zo weet je zeker of onze behandelmethode bij jou past.

Stap 1: je belt ons op of je mailt ons voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ons telefoonnummer: 0172 – 241364.
Dit gesprek is geheel gratis en vrijblijvend. De bedoeling is om uit te zoeken of wij jou kunnen helpen. Je krijgt uitgebreid de kans om te vertellen wat je graag wilt en wat je nodig hebt. Wij leggen jou uit hoe wij werken en laten je de Studio zien. We vertellen ook alvast welk doel jij in zes weken kunt bereiken. Tenslotte kijken we samen of onze methode past bij jouw wensen. Is dat inderdaad zo, dan mag je aangeven of je verder wilt met stap 3: drie gratis proefbehandelingen. Zo kun je zonder risico uitproberen hoe het voelt om het Vacu-Programma te volgen.
We plannen drie gratis proefbehandelingen binnen één week. Je kunt dan de Vacu-Step, de Vacu-Move en de TMF Warmtecabine rustig proberen en eens kijken hoe het voelt om deze apparaten te gebruiken.
Je hebt nu alle informatie die je nodig hebt: hoe de behandeling aanvoelt, welk resultaat je kunt bereiken, en hoe het is om door ons gecoacht te worden. Dus is het nu tijd om te beslissen of je het Vacu-programma wilt volgen. Is dat zo? Dan plannen we de afspraken voor stap 5: de kuur zelf.
Voor jou is er een persoonlijk actieplan van zes weken. Dit plan is helemaal afgestemd op jouw wensen en mogelijkheden, het is ook SMART. (Specifiek, Meetbaar, Acceptabel, Realistisch en Tijdgebonden). Om de twee weken meten en wegen wij jou. We houden alles goed bij op persoonlijke schema’s. Op die manier weet je zeker dat je de voortgang kunt volgen. We blijven je ook coachen zodat je zeker bent van goede ondersteuning.

Zin om langs te komen? Bel of mail ons dan, of vul het contactformulier in.

We staan voor je klaar!

NB.: onze programma’s werken ondersteunend en zijn medisch verantwoord. Maar: ze komen nooit in de plaats van een medische behandeling. Raadpleeg zo nodig je arts.

CONTACT